Pasaulio virtuvės Tokio deserto tikrai dar nematėte ir neragavote: grįžusi iš Vokietijos Vaiva pagamino „sniego gniūžtes“ – tiks ir žiemos, ir pavasario šventėms 57
Pasaulio virtuvės Fausta Marija Leščiauskaitė pasidalijo vienu mėgstamiausių receptų: šias agurkų salotas netrukus pamėgsite ir jūs
Pasaulio virtuvės Orijus Gasanovas pasakė, kas yra pigiausias bilietas į Aziją, ir pasidalijo egzotiškais receptais, kuriems negali atsispirti
Delfi TV Barbekiu pagaliau sulaukė tarptautinio kulinarinio pripažinimo: restoranas Teksase nusipelnė „Michelin“ žvaigždutės
Pasaulio virtuvės Argentinoje picų kepėjai demonstravo akrobatinius įgūdžius – vaizdai tiesiog gniaužia kvapą
Pasaulio virtuvės Europos futbolo čempionato svečius vokiečiai vaišins savo populiariausiu gatvės maistu – privalote jo paragauti 27
Pasaulio virtuvės Riebiam katinui pradėjus valgyti žmona ėmė žiaukčioti ir persėdo prie kito stalo – toliau buvo dar gražiau 54
Pasaulio virtuvės Ryžių rutuliukai su grybais ir sūriu – niekas neatsispirs šiam nuostabiam užkandžiui iš italų virtuvės 35
Pasaulio virtuvės Lietuvoje menkai įsitvirtinusi daržovė itin naudinga širdies ir kepenų sveikatai – paaiškino, kodėl jos taip geidžia italų moterys (2)
Skonių naujienos Daivos Žeimytės-Bilienės kopūstienė – į mėgiamiausią sūnaus sriubą deda ir neįprastų priedų 34
Pasaulio virtuvės Italijos virtuvė kur kas daugiau nei pica ir makaronai: 20-ties regionų patiekalai, kurių privaloma paragauti (1) Italijos gastronominis žemėlapis
Pasaulio virtuvės Paulius Jurkevičius: kava Italijoje kainuoja iki pusantro euro, tačiau dėl savo neišmanymo galite už ją pakloti net keliskart didesnę sumą (6) 97 + naudinga informacija susiruošusiems į Italiją
Pasaulio virtuvės 13 neįprastų skonių derinių, kuriuos virtuvėje rekomenduoja išbandyti prancūzai, – rezultatas jus nustebins 57
Pasaulio virtuvės Italai maitinasi picomis ir makaronais, bet gyvena ilgai: štai kur šuo pakastas (3) 27
Pasaulio virtuvės 15 populiarių maisto produktų Prancūzijoje – ką verta išbandyti ir parvežti lauktuvių 40
Pasaulio virtuvės Gastrošokas Romoje: tikėjosi skaniai pavalgyti, o gavo makaronų su lašinukais, vietoje gelato – paprasti ledai (7) 43
Pasaulio virtuvės Amerikoje gyvenanti mados ekspertė Laura: Padėkos dieną gaminama daug gardžių patiekalų, nuo kurių pakvimpa visi namai (1) + kalakuto ir obuolių deserto receptai
Pasaulio virtuvės Šefai iš Italijos parodė, kaip namuose pasigaminti tikrus itališkus virtinukus – lietuviai daro ne vieną klaidą 27
Pasaulio virtuvės Kibinus pagal šį receptą Audronė kepa jau daug metų – pasiteisino 100 procentų! 666
Pasaulio virtuvės Jurga jau keleri metai kepa žydišką pynę ir nė karto nenusivylė – ji tikras gėris ir ilgai lieka šviežia (5) 138
Pasaulio virtuvės Nyderlandų virtuvė keliautojo akimis – fantastiški skonio atradimai ir kišenės neplėšančios kainos (1) 21
Pasaulio virtuvės Lietuvoje studijuojanti Setara iš Bangladešo pasigenda 2 dalykų: pagal islamo tradicijas paskersto gyvulio mėsos ir daržovių įvairovės (9) 76
Pasaulio virtuvės Miglė Norvegijoje rado ne tik meilę, bet ir šefės darbą restorane: įrodžiau, kad aistra gaminti svarbesnė už diplomą 67 + firminis obuolių pyrago receptas
Pasaulio virtuvės Daugiau nei 300 metų istoriją skaičiuojantis Stambulo prieskonių turgus aktualumo nepraranda ir šiandien
Pasaulio virtuvės Nyderlanduose gyvenanti Lina lietuviškais patiekalais stebina aplinkinius: mano vyras tiesiog įsimylėjo cepelinus ir šaltieną (2) 250