Pyragėliai gavo lavos pavadinimą ne veltui – prakandus išteka gardus skystas šokoladas. Nepakartojamas skonis ir įspūdis. Valgykite šokoladinius lava pyragėlius kiek atvėsusius.

Gaminimo eiga

* Inde virš garų ištirpinkite šokoladą. Ten pat suberkite sviestą, išmaišykite, kol visiškai ištirps, ir gausite vientisą masę. Nukelkite nuo ugnies.

* Kitame inde kiaušinius išsukite su cukrumi ir sumaišykite su šokolado mase.

* Įsijokite miltus ir viską gerai išmaišykite.

* Gautą tešlą konditeriniu maišeliu pilkite į popierines keksiukų formeles – užpildykite trečdalį jų tūrio.

* Keksiukus kepkite 210 laipsnių temperatūros orkaitėje 6 minutes.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai