Ingredientai
obuoliai
3
vnt.
svogūnai
2
vnt.
alyvuogių aliejus
50
ml
obuolių actas
100
ml
rudasis cukrus
80
g
kvapieji pipirai
3
g
cinamonas
3
g
pomidorų pasta
30
g
halumio sūris
300
g
laiškinis česnakas
10
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Obuolius nulupkite, perpjaukite perpus ir supjaustykite griežinėliais.
* Tokiais pat griežinėliais supjaustykite ir svogūnus.
* Puode ant aliejaus apkepkite svogūnus, pagardinkite druska.
* Ant svogūnų suberkite obuolių skilteles, išmaišykite.
* Užpilkite obuolių acto, rudojo cukraus, užberkite pipirų, cinamono ir išmaišykite. Leiskite pasitroškinti.
* Uždėkite pomidorų pastos, išmaišykite. Po minutės nukelkite nuo ugnies.
* Sūrį supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais ir sudėkite ant grilio. Kepkite iš abiejų pusių.
* Sūrį apibarstykite smulkiai kapotu laiškiniu česnaku ir patiekite su svogūnų ir obuolių čatniu.
Atsiliepimai