Avižinių dribsnių ir morkų keksiukai – puikus receptas norintiems mėgautis sveikesniu desertu. Gaminant šį patiekalą nereikės nė gramo cukraus. Patiekite avižinių dribsnių ir morkų keksiukus su mėlynių uogiene arba valgykite vienus.

Gaminimo eiga

* Nuvalytas morkas sutarkuokite burokine tarka ir sumaišykite su trintais bananais.

* gautą masę supilkite avižinius dribsnius, pasmulkintus riešutus ir džiovintus vaisius, išplaktus kiaušinius. Įberkite kepimo miltelių ir išmaišykite.

* Gautą masę dėkite į keksiukų kepimo formą, paviršių palyginkite ir 180 laipsnių orkaitėje kepkite 20 minučių.

* Iškepusius keksiukus labai skanu valgyti su mėlynių uogiene.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai