Greitai paruošiami purieji keksiukai bei ypatingo žaliosios arbatos skonio Macha ledai.

Gaminimo eiga

Macha ledai:

Ištraukiame ledus iš šaldiklio ir paliekame 15 min, kad atitirptų. Tuomet į juos dedame žaliąją Macha arbatą ir viską gerai išplakame mikseriu. Dedame į kamerą sušalti. Iš jau sušalusių ledų formuojame rutuliukus.

Greitieji keksiukai:

Į keksiukų mišinį įpilame vandens ir aliejaus bei viską gerai išmaišome. Gautą tešlą dedame į keksiukų formeles. Keksiukus kepame apie 25-30 min 180 laipsnių temperatūroje.

Šiltus keksiukus patiekiame su šaltais Macha ledais, papuošimui galime naudoti mėtą, dumplainius.

Restoranas „Soya“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai