Ingredientai

svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
pieno 1 stiklinė
vandens 1 stiklinė
druskos žiupsnelis
obuolio 1 vnt.
Porcijos: 1
Išbandykite naują skonį – kreminę salierų sriubą su obuoliais. Gaivi ir labai maloni. Kreminę salierų sriubą su obuoliais pilkite į lėkštę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi bei papuoškite bazilikų lapeliais.

Gaminimo eiga

* Svogūną ir česnaką susmulkinkite. Kepkite įkaitintame prikaistuvyje apie 2–3 min., kol suminkštės.

* Nuvalytą ir susmulkintą saliero šaknį sudėkite į prikaistuvį, užpilkite pienu, vandeniu ir pagardinkite druska. Virkite apie 30 min., kol salieras suminkštės.

* Susmulkinkite obuolį ir sudėkite į prikaistuvį. Pavirkite dar 5 min.

* Viską supilkite į trintuvą ir sumalkite iki vientisos kreminės konsistencijos.

* Sutrintą sriubą pilkite į lėkštę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi bei papuoškite bazilikų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai