Šiems pietums pagaminti daug ingredientų nereikia – gardžią morkų sriubą išvirsite iš kelių daržovių. Trintą sriubą patiekite su sočiomis empanadomis – jų niekas neatsisakys. Morkų sriuba su empanadomis – tai, ko reikia kiek vėsesnę dieną.

Gaminimo eiga

* Keptuvėje ištirpinkite ghee sviestą ir suberkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Užberkite druskos, išmaišykite.

* Tada sudėkite kubeliais pjaustytą saldžiąją bulvę, žiedeliais smulkintas morkas. Pamaišykite.

* Suberkite smulkintą česnaką, supilkite vištienos sultinį, uždenkite dangtį ir troškinkite 20 minučių. Sriubą sutrinkite.

* Įpilkite sriubos į lėkštę ir pagardinkite grietinėlės šaukštu, užberkite skrudintų kanapių sėklų. Puoškite krapų šakelėmis.

* Patiekite su „Mantinga“ empanadomis su daržovėmis ir vištiena.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai