Ingredientai
svogūnas
1
vnt.
morkos
200
g
saldžioji bulvė
1
vnt.
imbieras
10
g
česnakas
1
skiltelė
ghee sviestas
50
g
druska
10
g
grietinėlė
30
ml
skrudintos kanapių sėklos
saujelė
krapai papuošimui
žiupsnelis
Porcijos: 2
Šiems pietums pagaminti daug ingredientų nereikia – gardžią morkų sriubą išvirsite iš kelių daržovių. Trintą sriubą patiekite su sočiomis empanadomis – jų niekas neatsisakys. Morkų sriuba su empanadomis – tai, ko reikia kiek vėsesnę dieną.
Gaminimo eiga
* Keptuvėje ištirpinkite ghee sviestą ir suberkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Užberkite druskos, išmaišykite.
* Tada sudėkite kubeliais pjaustytą saldžiąją bulvę, žiedeliais smulkintas morkas. Pamaišykite.
* Suberkite smulkintą česnaką, supilkite vištienos sultinį, uždenkite dangtį ir troškinkite 20 minučių. Sriubą sutrinkite.
* Įpilkite sriubos į lėkštę ir pagardinkite grietinėlės šaukštu, užberkite skrudintų kanapių sėklų. Puoškite krapų šakelėmis.
* Patiekite su „Mantinga“ empanadomis su daržovėmis ir vištiena.
Atsiliepimai