Ingredientai
„Mantinga“ bemielė sluoksniuota tešla
2
lapeliai
kiaušinio trynys
1
vnt.
juodasis šokoladas
50
g
avietės
100
g
grietinėlė
200
g
vanilės ekstraktas
1
a. š.
medus
1
v. š.
cukraus pudra papuošimui
žiupsnelis
Gaminimo eiga
* Į keksiukų formeles atsargiai įdėkite kočiotą tešlą ir kraštelius patepkite kiaušinio plakiniu. Kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Po kepimo pilnai atvėsinkite.
* Dubenyje plaktuvu ar šluotele išplakite grietinėlę. Sumaišykite su medumi, vanile, smulkintomis avietėmis ir smulkintu juoduoju šokoladu.
* Į tartalečių vidų gausiai įdėkite grietinėlės masės, ant viršaus išdėliokite avietes ir pabarstykite desertą cukraus pudra.
* Laikykite sandariame inde šaldytuve. Suvartokite per 3-4 dienas.
Atsiliepimai