Beprotiškai fantastiškas – toks yra šis trapus desertas su grietinėle ir pistacijomis. Trapus, drėgnas, saldus, traškus. Tiesiog nepamirštamo skonio yra šis desertas su grietinėle ir pistacijomis.

Gaminimo eiga

* „Mantinga“ filo tešlos lakštą ištepkite lydytu sviestu, ant viršaus klokite kitą filo tešlos lakštą ir taip pat ištepkite sviestu. Iš viso ištepkite sviestu 3 filo tešlos lakštus.

* Filo tešlą supjaustykite juostelėmis ir susukite į vamzdelius. Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

* Grietinėlę išsukite su cukraus pudra ir vanile.

* Iškepusius vamzdelius konditerinius švirkštu pripildykite grietinėlės, o deserto galiukus pamirkykite į smulkintas skrudintas pistacijas.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai