Atsiųstame pranešime „Maximos“ maisto gamybos departamento direktorius Aidas Poleninas dalijasi glotnučių receptais ir patarimais, kaip geriau juos gaminti ir kokius ingredientus kartu maišyti, kad jie būtų ne tik sveiki, bet ir skanūs.

„Vasariški vaisių ir daržovių kokteiliai dažnai pakeičia pusryčius, o kartais net ir vakarienę. Kiekvienas ingredientas suteikia skirtingą naudą organizmui – vieni jų suteikia energijos, kiti atgaivina, o kai kurie netgi padeda saldžiau miegoti“, – kalba A. Poleninas.

Braškių vėsa

Foto: Bendrovė "Maxima"


„Prasidedant braškių sezonui šis kokteilis bus puikus skanėstas ir tikras energijos užtaisas. Trintas braškių kokteilis puikiai tinka pusryčiams, mat jo suteikiamos energijos tikrai pakaks iki pat pietų meto“, – teigia A. Poleninas.

Reikės:

  • 1 puodelio natūralaus jogurto
  • 1 banano
  • pusės puodelio apelsinų sulčių
  • 6 šaldytų arba šviežių braškių

Gaminimas: visus ingredientus sutrinkite virtuviniu kombainu ar trintuvu.