Eksperimentai Pavasariškas aguoninis keksas su apelsinais – pieną pakeitus sultimis rezultatas dar geresnis
Skonių naujienos Daivos Žeimytės-Bilienės kopūstienė – į mėgiamiausią sūnaus sriubą deda ir neįprastų priedų 44
Eksperimentai Pirmąkart paragavo dilgėlių pesto ir nustebo dėl skonio: teko tramdyti save, kad visko nesuvalgyčiau
Eksperimentai Kristina: šis purus ir minkštas varškės pyragas vertas 10 balų, o pagaminti jį taip paprasta 446
Eksperimentai Kur kas mažiau kalorijų – Audronė dalijasi tiramisu receptu su desertine varške ir be kiaušinių
Eksperimentai Augustė atliko eksperimentą – iškepė 2 rūšių tinginių čeburekus ir pasakė, kurie gerokai skanesni (1) 27
Eksperimentai Patrauklūs ir labai gardūs užkandžiai su šprotais – jie pirmieji dings nuo šventinio Velykų stalo (2)
Eksperimentai Vaiva pasidalijo 3 būdais, kaip raugti daržoves – traškias ir itin gardžias valgysite jau po kelių dienų 89 Redaktorė išbando
Eksperimentai Audronė rado būdą, kaip iškepti vištą, kad mėsa būtų minkšta, sultinga, o odelė – apskrudusi ir traški 267
Eksperimentai Vietoj balandėlių – kopūstų „lazanija“: taip pat skanu, tik žymiai paprasčiau ir įspūdingiau
Eksperimentai Tinklaraštininkė Roma apie blynelius iš krabų lazdelių – klasika, kuri niekada nenuvilia (2)
Eksperimentai Po ilgų bandymų Zinai galiausiai pavyko iškepti naminę čiabatą – kai supratau, kur sėkmės paslaptis, buvau labai nustebusi
Eksperimentai Kombučia namų sąlygomis: Eliza žingsnis po žingsnio pataria, kaip šio gėrimo pasigaminti kiekvienam – nereikės ir grybo (1) 117
Eksperimentai Pasakiško skonio sultingi ir traškūs kotletai – Eliza pataria, kaip gaminti, kad ir virtuvė liktų švari, ir laiko sutaupytumėte (5) 34
Eksperimentai Kaip iškepti spurgas, kad jos neprisigertų riebalų, – Renatos receptas pasiteisino 100 procentų (1) 154
Eksperimentai Dalia niekada nepamiršo kadaise užsienyje ragautų korėjietiškų morkų skonio ir tik neseniai rado receptą, kaip tokių pat pasigaminti namuose (3) 47
Eksperimentai Patarė, kaip iškepti obuolį, kad taptų išskirtiniu šventiniu patiekalu, – tai puikus būdas sunaudoti likusius kiaušinių baltymus 57
Eksperimentai Naminius prieskonius gaminanti Indrė tikina: nuo šiol į parduotuvėje esančius nebežiūrėsite – kvapo ir skonio net lyginti negalima (1)
Eksperimentai Zina iškepė mielines bandeles ir paragavusi nustebo: tokio purumo valgau jas pirmą kartą 103