– Kaip kilo idėja sukurti „Puokštės skonį“?

– Tiesą sakant, „Puokštės skonis“ atsirado netikėtai. Mūsų šeima susidūrė su problema – artėjo šeimos draugo gimtadienis ir labai pritrūko idėjų, ką įdomaus jam padovanoti. Kilo mintis dovanoti mėsos ir sūrio puokštę! Dovana ir originali, nes neįprasta, ir praktiška, nes nenuvys, nedulkės spintoje, o bus suvartota. Išdrįsau paeksperimentuoti. Na, dabar į tą pačią pirmą puokštę žiūrint kyla šypsena. Bet procesas pasirodė įdomus, todėl pradėjau eksperimentuoti, dalintis rezultatais su draugais ir artimaisiais. Paaiškėjo, kad su tokia bėda, kai nežinia, ką originalaus padovanoti, susiduria daugelis. Aplinkinių palaikymas ir noras kurti kažką originalaus įkvėpė nesustoti. Pamačiau, kiek emocijų tokių puokščių gavimas kelia artimiems žmonėms ir norėjau padėti nepamirštamas akimirkas kurti ir kitiems. O netikėtai šis hobis virto nedideliu šeimos verslu.

Valgomos puokštės „Puokštės skonis“

– Kokių pasiūlymų turite artėjančios Tėvo dienos proga?

Tėvo dienos proga kviečiame tėvelius pasveikinti skaniai. Žinoma, populiariausios – mėsos ir sūrio gaminių puokštės. Mėgstami užkandžiai, neišbandyti skoniai, patys mėgstamiausi gavėjų produktai sujungiami į gardžias puokštes. Tačiau neapsiribojau ties rūkytais, vytintais mėsos gaminiais ir sūriais, sukūriau ir kelias originalias kompozicijas. Tėčius galima nustebinti didžiuliu mėsainiu. Galime lažintis, kad tokio dydžio mėsainio tėtis dar nebus ragavęs. Ištikimiems automobilių fanams siūlome valgomą kompoziciją „Vairas“ su pasirinktu automobilio ženklu. Patiems mylimiausiems tėčiams – erdvinę 3D širdelę iš vytintų dešryčių ir sūrio. Nepamirštame ir smaližių, kartu stebiname nuo originalių guminukų ar šokoladinių saldainių puokščių, iki magiškų dėžučių, kuriose gali slėptis ne tik saldumynai, bet nuoširdžiausi žodžiai mylimam tėveliui.

Valgomos puokštės „Puokštės skonis“

– Ar žmonės gali pateikti ir savo idėjų?

– Geriausios dovanos yra tos, kurias sukuriu individualiai, konkrečiam asmeniui. Kartu su klientu aiškinamės, ką gavėjas labiausiai mėgsta, kas nudžiugintų. Mielai keičiu puokščių sudėtį, gaminu klientų pageidaujamas kompozicijas ir nenustoju eksperimentuoti. Taip esame nustebinę ir ne vieną mamą ir tėtį.

– Kiek laiko užtrunka vienos maisto puokštės ar kompozicijos pagaminimo procesas?

– Labai įvairiai – nuo 1 val. iki 5 ar 6 val. Sudėtingos kompozicijos reikalauja išankstinio pasirengimo – tai karkasų gaminimas, tinkamiausių produktų parinkimas, kas kartais reiškia ir 4 parduotuvių aplankymą, kad rastume tobulai tinkančius ingredientus. O didžiausios puokštės gamyba užtruko ir kelias dienas. Tai buvo milžiniška širdies formos puokštė iš guminukų ir šokolado, jos svoris daugiau 3 kg, o skersmuo daugiau 50 cm.

Valgomos puokštės „Puokštės skonis“

– Kur galima atsiimti Jūsų pagamintus produktus? Ar siunčiate ir į kitus Lietuvos miestus?

– Mūsų dirbtuvės įsikūrusios Vilniuje, Panerių g. 64. Ten gimsta įvairiausios puokštės, tačiau joms reikalingas išankstinis užsakymas. Taip pat su klientais labai lanksčiai deriname atsiėmimo vietą ir laiką, siūlome ir pristatymą į namus Vilniaus mieste. Dalį savo asortimento galime siųsti. Tai ilgai negendančių produktų kompozicijos – saldumynų, riešutų, džiovintų vaisių. Taip pat sėkmingai keliauja magiškos dėžutės ir muilo gėlių kompozicijos.

– Kiek kainuoja Jūsų siūlomos puokštės ir kompozicijos?

– Mūsų siūlomų puokščių ir kompozicijų kainos svyruoja nuo 24 eur iki 45 eur. Užsisakant individualiai, galima derinti pagal klientų numatytą biudžetą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją