Ieško būdų save pamaloninti


P. Gadžijeva dalijasi, kad mėnulis ne tik sukelia potvynius ir atoslūgius, bet turi įtakos ir kasdienybei: „Vieni žmonės guodžiasi sulaukiantys daugiau skambučių, kiti sunkiau užmiega, treti pilnaties poveikio nesureikšmina, tačiau visi sunkesnėmis dienomis nori save pamaloninti kokybišku desertu. Taip ir gimė mintis sukurti išskirtinį desertą būtent pilnačiai.“

Desertas „Pilnaties malonumas“ išskirtinis tiek savo išvaizda, tiek skoniu – pilnaties mėnulio formos baltas ir traškus vanilinis sausainis macarons su šokolado-grietinėlės kremo – ganašo – įdaru tiesiog tirpsta burnoje, o maltos kavos pabarstukai primena mėnulio kraterius. Šis desertas leidžia pajusti akimirkos malonumą ir atsikvėpti prieš prasidedant intensyviam rudens sezonui.

Patricija atkreipia dėmesį, kad juodoje dėžutėje supakuotas gardėsis buvo limituoto leidimo ir tik prieš paskutinę šios vasaros pilnatį juo buvo vaišinami žmonės, apsipirkę prekybos centre „Europa“ – kitose šokoladinėse pilnaties deserto nebus, todėl tai buvo vienintelė proga juo pasimėgauti.

Renkasi kokybę, o ne kiekybę


P. Gadžijeva pastebi, kad artėjant pilnačiai žmonės norėdami pasilepinti renkasi kokybiškus desertus, kurių dar nėra ragavę ar kaip tik – kuriuos jau yra itin pamėgę.

Patricija Gadžijeva atrado desertą, kuris leidžia mėgautis pilnatimi

Ne paslaptis, kad ir pačios P. Gadžijevos šeimos gyvenimas glaudžiai susijęs su saldžiais malonumais: „Esame dideli smaližiai, desertų mylėtojai ir gerbėjai. Desertų mūsų namuose niekada netrūksta, mėgstame ir patys kartu gaminti pyragus ar sausainius, kuriuos kepame pagal mamų ar tetų laiko patikrintus receptus.“

Žinoma moteris sako, kad abu sūnūs jau puikiai žino, kad saldumynais negalima piktnaudžiauti ar juos valgyti vietoje pagrindinių dienos patiekalų. Saldumynais Gadžijevų šeima gardžiuojasi po gerų darbų, o taip pat tomis dienomis, kai nors ir stengiasi, tačiau nepasiseka – taip skatindami nepasiduoti ir toliau siekti užsibrėžtų tikslų.

„Nors pati smaližiauju pakankamai dažnai, tačiau turiu kelis išskirtinius, kuriais save palepinu ypatingomis progomis ar sudėtingomis dienoms. Manau, kad labai svarbu paskatinti save po sunkių darbų ar ruošiantis naujiems. Kiekvienas atrandame sau tinkamą būdą – buvimas gamtoje, apsipirkimas, o gal skanus maistas“, – sako P. Gadžijeva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)