Karantinas padovanojo laiko


L. Rimgailė pasakoja, kad antrajam karantinui geriau pasiruošti pavyko tiek emociškai, tiek verslo prasme – dabar verslininkei svarbiausias darbuotojų saugumas ir sveikata. „Šįkart nebebuvo tiek nežinomybės, tad net pavyko rasti sprendimą, kaip suderinti skirtingus savo verslus ir pasidalinti darbais. Veiklos man netrūksta kiekvieną dieną, nuolat kažką veikiu, bet tai vyksta kur kas ramiau nei anksčiau. Palinkėčiau ir kitiems atsiradusias grėsmes paversti galimybėmis, kiekvienoje sunkioje situacijoje įžvelgti pozityviąją pusę. Net jei negalime susitikti, atkreipkite dėmesį, kad dažniau susiskambiname ir vieni kitų paklausiame, kaip jaučiamės. Neverta panikuoti, pykti ir kaltinti viso pasaulio. Tai atima iš mūsų daug energijos ir paverčia silpnesniais“, – įsitikinusi verslininkė.
Liucina Rimgailė

Karantinas pristabdė ir jos vyro T. Rimgailos veiklą, tad dabar pora turi kur kas daugiau bendro laisvalaikio, kurį skiria naujiems pomėgiams: „Tadas visuomet turėjo gerą darbo ir laisvalaikio balansą. Šiuo metu jo veikla uždrausta, todėl laisvo laiko turi išties daug. Mano atveju taip nėra, bet atradau geresnę pusiausvyrą tarp veiklų ir asmeninio gyvenimo, todėl kur kas dažniau žiūrime kartu filmus, bandau įvesti tradiciją, kad dažniau išeitume pasivaikščioti gryname ore, nuvažiuotume į kokį pažintinį taką. Tai labai gerai išvėdina galvas ir pailsina akis nuo išmaniųjų įrenginių.“

Atsirado daugiau laiko ir naujų receptų gamybai


Verslininkė tikina, kad dabar atsirado daugiau laiko ir naujų receptų gamybai. Nors šeima stengiasi išlaikyti mitybos balansą, sveikatai palankaus maitinimosi principų griežtai nesilaiko. „Tadas tikrai nesureikšmina sveikos mitybos, bet pusryčiams dažniausiai renkasi sveiką variantą – vaisių glotnučius. Aš rytais leidžiu sau daugiau angliavandenių, bet dieną renkuosi salotas su sočiais priedais, o kai gaminu abiems, dažnai renkuosi žuvį arba liesesnę mėsą. Gruzdinto maisto apskritai praktiškai nevalgome, pusfabrikačių retkarčiais neišvengiame, todėl į viską žiūrime ramiai, be fanatizmo“, – pasakoja ji.
Liucina Rimgailė

Liucina Rimgailė dalijasi varškės bei sūrio pyrago receptu

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)