Pakaks pusės valandos, ir vakarienė – ant stalo.


Reikės:

1 v. š. alyvuogių aliejaus

2 aitriųjų pipirų

2 skiltelių česnakų

1 v. š. raudonojo vyno acto

pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų


Paruošimas:

Ant vidutinės ugnies gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų.

Suberkite susmulkintus aitriuosius pipirus ir česnaką. Maišydami kepkite maždaug dvi minutes.

Tuo metu nedideliais gabalėliai supjaustykite baklažanus ir cukinijas. Viską suberkite į keptuvę ir kepkite dar dvi–tris minutes.

Supilkite raudonojo vyno actą ir smulkiai supjaustytus pomidorus. Maišydami kaitinkite apie 30 sekundžių.

Įpilkite apie ketvirtį stiklinės šalto vandens. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Kaitinkite, kol užvirs. Tada ant nedidelės ugnies troškinkite dar apie 4 minutes.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)