Šįvakar Alfas Ivanauskas atskleis, kaip pasigaminti nekasdienišką baravykų pyragą, kuris tiks pusryčiams, pietums ir vakarienei – tiek vaikams į mokyklą, tiek draugų vakarėliui arba visai šeimai pavalgyti. Šis pyragas gardus tiek karštas, tiek šaltas, o kas jo paragauja, aikteli – tai tikras kibinų konkurentas!

Taip pat sukluskite visi humuso mėgėjai! Alfas parodys, kaip su baravykais jį pasidaryti. Ir dar sužinosite, kaip šiuos grybus užsimarinuoti žiemai – pagal šį receptą pavyks visada, tad galėsite džiaugtis tiek Kalėdų metu, tiek kai žiemą norėsite prisiminti ankstyvą rudenį. Dar virtuvės šefas atskleis paslaptį apie ypatingąją baravykų pudrą – kaip ją pasigaminti ir kokie panaudojimo būdai?

Tik šiandien – speciali Alfo laida visiems tiems, kurie turi baravykų, bet nežino, ką su jais daryti, ir tiems, kuriems jau pabodo tradiciniai receptai ir nori išbandyti šį tą naujo.

Jau šiandien 18:30 val. Alfas atsakys į visus jums kylančius klausimus savo tiesioginėje „Alfas vienas namuose“ – specialioje baravykų laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)