Birželio mėnesio konkurso laimėtoja jau išrinkta ir džiaugiasi išties vertinga dovana – „Norfos“ sauso brandinimo mėsos rinkiniu ir „Kamado Bono“ kepsnine. Tokį patį prizą vienam dalyviui konkurso organizatoriai įteiks ir liepos mėnesio pabaigoje, o rugpjūčio mėnesį paaiškės didžiojo prizo laimėtojas – jo namų kieme ar sodyboje bus surengtas siautulingas vakarėlis.

Laimėjusiam didelę „Kamado Bono“ kepsninę konkurso nugalėtojui pačiam niekuo rūpintis nereikės: nugalėtojų kompanijai skaniausius kepsnius iš „Norfos“ mėsos“ keps profesionalus virtuvės šefas, o diskoteką su įspūdingu garsu ir šviesomis surengs pats DJ Jovani.

Ieškantiems kokybiškos mėsos toli dairytis nereikia

„Pomėgį gaminti tikriausiai atsinešiau dar iš vaikystės – mano mama visuomet mėgo suktis virtuvėje, ir man šis užsiėmimas yra puikus atotrūkis nuo kasdienės veiklos ir šurmulio, tam tikra terapija. Pamenu ir kelionę į Ameriką, kurioje pirmą kartą paragavau steikų (liet. kepsnių) – nuo tada keliaudamas visuomet ieškau steakhous`ų“, – pasakoja J. Nainys.

Prie grilio pastovėti ir draugus skaniais kepsniais nudžiuginti mėgstantis DJ Jovani patikina – Lietuvoje toli dairytis kokybiškos mėsos nereikia – ją perka „Norfos“ parduotuvėse.

„Patikrinta ir savo skonio receptoriais, ir draugų įvertinimu. O netikinčius, kad kokybiškos mėsos galima įsigyti tiesiog prekybos centre, visuomet kviečiu ateiti, paragauti ir įsitikinti patiems. „Norfos“ parduotuvėse siūlomi antrekotai ir išpjovos tikrai labai aukštos kokybės, o ir kaina itin gera“, – sako J. Nainys.

Jonas Nainys

Vakarėlį žada tikrai įsimintiną

Dėl vakarėlių gausos nė vieno laisvo savaitgalio šią vasarą neturintis DJ Jovani juokiasi – groti tenka ir daugiatūkstantinėms minioms, ir privačiuose vos kelių žmonių vakarėliuose, tačiau vakarėlio nuotaika tikrai ne nuo žmonių kiekio priklauso.

„Man labai svarbus kokybiškas garsas ir iš kolonėlių plūstanti energija. Pasistatyti vieną kolonėlę ir apsimesti, kad darome vakarėlį – ne man. Tad tikrai pažadu, kad vasaros pabaigoje konkurso „NORFA Mėsos klubas“ laimėtojui padovanosime tikrai efektingą šventę ir nuostabų vasaros prisiminimą“, – sako J. Nainys.

Kepsnys

Dar nespėjusiems sudalyvauti konkurse, DJ Jovani primena svarbiausias taisykles: nufilmuokite ar nufotografuokite, kaip linksminatės gamtoje ruošdami kepsnius, šašlykus ar kitus gardžius patiekalus, o tuomet pasidalinkite tuo savo Instagramo „stories“, būtinai pažymėdami Joną ir „Norfą“ – @dj_jovani, @norfa_lt.

DJ Jovani peržiūri kiekvieną jūsų įkeltą nuotrauką ar vaizdo įrašą, tad pasistenkite! Jei norite dar labiau padidinti savo šansus laimėti pagrindinį prizą, išduosime mažą paslaptį: pagrindinį laimėtoją renkantis DJ Jovani vertins ir erdves, kuriose vyks vakarėlis, tad pasistenkite, kad jūsų pasidalintame „stories“ matytųsi daugiau nei tik kepsninė!

Daugiau apie konkursą ir prizus galite paskaityti čia.

Šaltinis
Projektas „NORFA Mėsos klubas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją