Visi aktyvūs vasarotojai buvo kviečiami dalyvauti „NORFA Mėsos klubas“ konkurse: dalyviai turėjo nufilmuoti ar nufotografuoti, kaip linksminasi gamtoje ruošdami kepsnius, šašlykus ar kitus gardžius patiekalus, o tuomet pasidalinti tuo savo instagramo „stories“, būtinai pažymėdami Joną ir „Norfą“ – @dj_jovani, @norfa_lt.

Kiekvieną įkeltą nuotrauką, filmuką ir visą aplinką, kurioje galėtų vykti vakarėlis konkurso pagrindinio prizo laimėtojo garbei, vertino pats DJ Jovani, tad dalyviai išties stengėsi nustebinti kūrybiškai įamžinti gardžias vasaros akimirkas.

DJ Jovani laukė staigmena – tokio dalyvių skaičiaus nesitikėjo

Rugpjūčio mėnesį paaiškėjo ir didžiojo prizo laimėtoja Deimantė Žvirblytė – paskutinę vasaros dieną jos tėvų sodyboje DJ Jovani surengė išskirtinį vakarėlį. Gera muzika ir puiki nuotaika – tai dar ne viskas, kas laukė vakarėlio dalyvių – susirinkusiuosius gardžiausiais „Norfos“ kepsniais vaišino profesionalus virtuvės šefas.

„Groti man tenka ir daugiatūkstantinėms minioms, ir privačiuose vos kelių žmonių vakarėliuose. Žinojau, kad šis vakarėlis tikrai bus geras, bet kad jame susirinks tiek žmonių –buvo staigmena ir man, ir kartu atvykusiam virtuvės šefui“, – dalindamasis renginio akimirkomis juokėsi Jonas Nainys.

Konkurso laimėtoja Deimantė drauge su broliu pasirūpino, kad nuoboduliui vietos neliktų ir į išskirtinį vakarėlį pakvietė daugiau kaip 200 žmonių – draugų, giminių ir artimiausių bičiulių, panorusių tikrai įsimintinai palydėti paskutinę vasaros dieną.

Slapta vylėsi laimėti pagrindinį prizą

Nuo pat konkurso pradžios jame dalyvauti ketinusi, tačiau tik paskutinį vasaros mėnesį tai suskubusi padaryti Deimantė prisipažįsta – pastangų kartu su bičiuliais įdėjo tikrai nemažai, tad slapta tikėjosi būti vienais ryškiausių pretendentų laimėti pagrindinį konkurso prizą.


„Visi kartu stengėmės, tad ir vilčių turėjome tikrai daug. Aišku, žinia vis tiek buvo netikėta, tad džiaugėmės, kad viskas pavyko pagal planą“, – prisimindama 2023 metų vasaros uždarymo vakarėlį kartu su „Norfa“ ir DJ Jovani pasakoja Deimantė.

Nuo pat pradžių surengti vasaros palydėtuves savo tėvų sodyboje planavusi konkurso laimėtoja kartu su broliu ir bičiuliais pasistengė iš peties: šventei užsakė didžiulę palapinę pasislėpti nuo galimo lietaus ir netgi pastatė specialią sceną DJ Jovani – viskas kaip tikrame festivalyje.

„Brolis kaimo bendruomenei jau nuo seniau buvo surentęs sceną, tad tokia proga ją tiesiog perkėlėme į mūsų sodybą, kurioje netrūko geros muzikos, šokių ir skanaus maisto, kurį kepsninėje čirškino atvykęs profesionalus virtuvės šefas. Vakarėlis buvo tikrai geras, tad labai norėtųsi, kad šių metų festivalis taptų gražia tradicija, kurią kartotume ir kitais metais“, – pasakojo Deimantė.