Tačiau be vaistų, lytinį potraukį bei erekciją gali sustiprinti ir kai kurie maisto produktai. Argi gali būti geresnis būdas padidinti lytinį potraukį, nei daryti tai sveikai?

Į šį sąrašą įtraukti maisto produktai pagerina kraujotaką genitalijose, o tai savo ruožtu užtikrina geresnę erekciją. Taigi juos galima laikyti natūraliais vaistais nuo erekcijos sutrikimų, rašo boldsky.com.

Arbūzai. Naujausi moksliniai tyrimai rodo, kad arbūzai yra efektyviausi maisto produktai, galintys veikti kaip vaistai nuo potencijos sutrikimų. Arbūzo riekės žalioje dalyje, kuri yra tiesiai virš žievės, gausu citrulino. Ši cheminė medžiaga padeda organizme gaminti argininą ir azoto rūgštį. Įrodyta, kad azoto rūgštis didina vyrų lytinį potraukį ir skatina stipresnę erekciją.

Arbūzas

Graikiniai riešutai. Šie riešutai visada buvo laikomi vienais geriausių produktų, norint sustiprinti vyriškas galias. Juose yra omega-3 riebalų rūgščių ir vitamino B3, kurie gerina spermos kokybę ir padidina kraujo pritekėjimą į vyro lyties organą.

Graikiniai riešutai

Kiaušiniai. Kiaušiniai yra dar vienas puikus maistas stipresnei erekcijai. Jie turi vitaminų D, B5 ir B6. Visos šios medžiagos gali padidinti lytinį potraukį ir atpalaiduoti organizmo kraujagysles, o tai užtikrina, kad laikas su partneriu bus erotiškesnis.

Špinatai. Špinatai garsėja kaip vienas sveikiausių maisto produktų, nes turi itin daug vitaminų ir vertingų medžiagų. Tačiau jie taip pat pasižymi potenciją stiprinančiu poveikiu. Špinatuose yra daug geležies, magnio ir labai svarbaus vitamino E, todėl juos galima laikyti natūraliais vaistais nuo impotencijos.

Špinatai

Juodasis šokoladas. Juodasis šokoladas gerina nuotaiką ir padeda sumažinti stresą. Tai geros savijautos maistas, kuris taip pat gali sustiprinti jausmingumą.

Juodasis šokoladas

Bananai. Šis vaisius turi fermento, vadinamo bromelainu, kuris natūraliai skatina lytinį potraukį. Bananuose gausu ir kitų maistinių medžiagų, įskaitant kalį ir magnį, kurie ne tik stiprina lytinį potraukį, bet ir pasižymi kita įspūdinga nauda sveikatai.

Bananai

Avokadai. Šie stebuklingi vaisiai yra pačiame viršuje dėl savo nepriekaištingos maistinių medžiagų sudėties. Juose be kitų maistinių medžiagų yra sveikųjų riebalų ir vitamino B6, kurie suteikia energijos. Avokadų maistinė sudėtis taip pat padeda didinti vyrų spermatozoidų skaičių.

Kardamonas. Kardamonas karaliauja pačiame potenciją stiprinančių produktų viršuje. Kardamonas turi labai svarbaus junginio, vadinamo cineolu – jis pagerina kraujo tekėjimą į lyties organą. Tai puikus prieskonis, galintis užtikrinti stipresnę erekciją.

Kardamonas

Granatai. Granatai veikia ne tik kaip natūralus vaistas nuo impotencijos, bet ir turi daug kitos naudos sveikatai. Šie vaisiai padeda reguliuoti kraujotaką ir nukreipti kraujo tekėjimą į lytinius organus. Tai nuostabus maisto produktas, kuriuo verta pasimėgauti karštai leidžiant laiką.

Smidrai. Jie turi daug folio rūgšties ir vitamino E. Jie pagerina moterų vaisingumą ir veikia kaip natūralus vaistas nuo erekcijos sutrikimų. Maža to, turtinga šparagų maistinė sudėtis turi ir kitų privalumų sveikatai.

Smidrai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją