„Virtuvėje pas pauliusweets" projekte yra kuriami kulinariniai videoreceptai, kur maisto tinklaraštininkai gamina gardžius, greitai paruošiamus receptus bei jais dalijasi su DELFI Maistas skaitytojais.

Grilyje kepti vištienos sparneliai
Foto: DELFI

Ingredientai:

  • 0.7 kg vištienos sparnelių;
  • 3-4 v.š. skysto medaus;
  • 1,5 – 2 v.š. grūdėtųjų garstyčių;
  • 1 citrinos sulčių;
  • 2 a.š. čili dribsnių;
  • žiupsnio druskos;
  • šiek tiek grūstų pipirų.

Grilyje kepti vištienos sparneliai
Foto: DELFI

Gaminimo eiga:

1. Sparnelius nuplauname, nusausiname.
2. Dubenyje sumaišome marinatui skirtus ingredientus.
3. Į marinatą dedame sparnelius, gerai pamasažuojame ir leidžiame marinuotis bent jau valandą.
4. Kepame ant nedidelės kaitros apie 15-20 minučių, vis pavartydami. Į kepimo pabaigą sparnelius tepame likusiu marinatu.

Grilyje kepti vištienos sparneliai
Foto: DELFI