Šį kartą Kristina Radzivanienė pagamino XV a. menantį itališką užkandį, dabar neįsivazduojamą be alyvuogių aliejaus, pomidorų, česnakų ir bazilikų.

Itališkas brusketų su pomidorais užkandis

Itališkas brusketų su pomidorais užkandis

Patiekalui reikės:

  • itališkos duonos „ciabatta
  • 4 pomidorų
  • raudonojo svogūno
  • česnako
  • druskos
  • pipirų
  • alyvuogių aliejaus
  • mocarelos sūrio
  • šviežio baziliko
Itališkas brusketų su pomidorais užkandis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)