• Vištienos sparnelių
  • Žiupsnelio druskos
  • Žiupsnelio juodųjų pipirų „Tellicherry“


Glazūrai:

  • Citrinos žievelės
  • Česnako
  • 4 šaukštų BBQ juodųjų česnakų padažo

1. Vištienos sparnelius apipilkite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais. Viską gerai įmasažuokite, kad sparneliai pasidengtų mišiniu.

2. Dėkite sparnelius į grilį, vidinė temperatūra turėtų būti apie 200 laipsnių. Nepamirškite vartyti. Neperkepkite.

3. Į gilesnį dubenį įtarkuokite citrinos žievelės, šviežio česnako ir įpilkite barbekiu padažo. Viską išmaišykite teptuku.

4. Prieš sparnelių kepimo pabaigą, aptepkite juos glazūra. Apkepkite, apverskite kita puse ir vėl aptepkite glazūra.

5. Išimkite sparnelius ir įdėkite atgal į dubenį su glazūra. Sumaišykite taip, kad sparneliai ja pasidengtų.

• Galite patys pasirinkti, kokias sparnelių dalis naudosite.
• Aptepus sparnelius glazūra, nekepkite jų per ilgai, nes glazūra yra saldi ir sparneliai gali sudegti.

Vištienos sparneliai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)