Prireiks:
- 30 gramų sviesto
- 70 gramų pančetos arba tiesiog paprastos šalto rūkymo šoninės
- vieno vidutinio svogūno
- didelės skiltelės česnako
- 70 gramų pievagrybių (ar kitokių grybų)
- nemažos šakelės džiovintų ar šviežių čiobrelių
- nubraukto šaukšto miltų
- dviejų vištienos ketvirčių (ar kitos vištos dalies)
- 300 ml raudonojo vyno
Gaminimas:
Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti šoninę, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, riekelėmis pjaustytą česnaką, pjaustytus grybus ir čiobrelį. Viską kepti ant nedidelės ugnies apie 5 minutes.
Tuomet apibarstyti miltais, išmaišyti ir sudėti vištieną. Ketvirčius aš padalinau į dvi dalis ir nuėmiau odelę. Uždengti ir leisti pakepti 10 minučių, paskui supilti vyną, padruskinti ir ant mažos ugnies, uždengus leisti pasitroškinti dar pusvalandį.