Prireiks:

  • 30 gramų sviesto
  • 70 gramų pančetos arba tiesiog paprastos šalto rūkymo šoninės
  • vieno vidutinio svogūno
  • didelės skiltelės česnako
  • 70 gramų pievagrybių (ar kitokių grybų)
  • nemažos šakelės džiovintų ar šviežių čiobrelių
  • nubraukto šaukšto miltų
  • dviejų vištienos ketvirčių (ar kitos vištos dalies)
  • 300 ml raudonojo vyno

Gaminimas:

Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti šoninę, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, riekelėmis pjaustytą česnaką, pjaustytus grybus ir čiobrelį. Viską kepti ant nedidelės ugnies apie 5 minutes.
Tuomet apibarstyti miltais, išmaišyti ir sudėti vištieną. Ketvirčius aš padalinau į dvi dalis ir nuėmiau odelę. Uždengti ir leisti pakepti 10 minučių, paskui supilti vyną, padruskinti ir ant mažos ugnies, uždengus leisti pasitroškinti dar pusvalandį.