Produktai:

150 g cukraus pudros
8 citrinos (apie 300 ml sulčių)

Gaminimas:

1. Smulkiai sutarkuokite citrinų žieveles į prikaistuvį, suberkite cukraus pudrą ir įpilkite 250 ml šalto vandens. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps (apie 5 min.).
2. Perkoškite mišinį per tankų sietelį į dubenį, sudėkite pusę citrinos žievelės atgal į skystį (likusios dalies nebeprireiks). Įspauskite citrinos sultis (stebėkite, kad neįkristų sėklyčių).
3. Gerai išmaišykite, palikite, kad šiek tiek praauštų, tada 30 minučių įdėkite į šaldiklį.
4. Ištraukę sudėkite į ledų gaminimo aparatą ir plakite, kol mišinys įgaus šerbeto konsistenciją. Sukrėskite į plastikinę dėžutę ir šaldykite 2 valandas, kol sukietės.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)