Dieviško skonio keksiukai be miltų: rezultatas pranoko lūkesčius

(8)
Beglitimiai avižiniai keksiukai su šokolado gabaliuku
Foto: Adobe Stock
Įvertinimas:
3.1250 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Avižinių dribsnių keksiukai, kurių išorė traški, o vidus – drėgnas.

Gaminimas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Avižinius dribsnius sumalti kokteilinėje.
3. Vandenį, ištirpintą sviestą ir kokosų pieną sumaišyti kartu.
4. Avižų miltus sumaišyti su kepimo milteliais, cukrumi, druska.
5. Sumaišyti sausą ir tirštą mišinius.
6. Tešlą išdalinkite į keksiukų formeles.
7. Į vidurį įspauskite po šokolado gabalėlį.
8. Kepkite orkaitėje 15 minučių.
9. Atvėsinkite ant grotelių.

Skanaus!

Beglitimiai avižiniai keksiukai su šokolado gabaliuku
Foto: Recepto autorius

Receptu dalijasi tinklaraštis Vegan pipiras.