Ingredientai
Vištienos filė
200
g
Pievagrybiai
1
puodelis
Konservuoti kukurūzai
3
šaukštai
Porai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Grietinėlė
1
stiklinė
Sviestas
1
šaukštas
Vanduo
400
ml
Muskato riešutai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė, pievagrybius ir poro stiebą susmulkinkite.
Puode išlydykite sviestą ir porą minučių ant mažos ugnies kepkite išspaustus česnakus.
Sudėkite vištieną, porą, pievagrybius ir nusunktus kukurūzus. Apkepkite, įpilkite 100 ml vandens ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies apie 10 minučių.
Suberkite prieskonius ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu.
Įpilkite dar 350 ml vandens ir užvirkite.
Virkite ant mažos ugnies dar 10 minučių.
Įpilkite grietinėlės, išmaišykite, užvirkite ir galite patiekti.
Atsiliepimai