Ingredientai
Porai (tik žalia dalis)
1
vnt.
Vištienos sultinys
4
stiklinės
Bulvės
1
vnt.
Grietinėlė neriebi
2
stiklinės
Provolone sūris tarkuotas
stiklinė
Parmezano sūris tarkuotas
stiklinė
Mocarelos sūris tarkuotas
stiklinė
Čederio sūris tarkuotas
stiklinė
Batono skrebučiai
pagal skonį
Porcijos: 6
Labai kaloringas patiekalas, tačiau jeigu nepiktnaudžiausite juo kasdien - nepakenks. Gardu ir pikantiška.
Gaminimo eiga
Didelėje keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies ištirpinkite sviestą. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol jie suminkštės, apie 5 minutes.
Į puodą supilkite sultinį ir bulves ir užvirkite. Sumažinkite ugnį ir pavirkite 25 minutes, retkarčiais pamaišant.
Pertrinkite sriubą smulkintuvu. Supilkite sriubą atgal į puodą. Supilkite grietinėlę ir užvirkite. Palaipsniui suberkite į sriubą sūrius ir maišykite, kol jie ištirps. Supilstykite sriubą į dubenėlius. Apibarstykite skrebučiais.
Atsiliepimai