Lengvai paruošiamas, gaivus, puikiai subalansuotas užkandis vaišių stalui. Nustebsite, kaip puikiai dera duona, pomidorai ir žuvis. Užkandžius puoškite krapų šakelėmis.

Gaminimo eiga

* Dubenyje sumaišykite kubeliais supjaustytus pomidorus, raudonąjį svogūną, kapotą kalendrą, alyvuogių aliejų, „Iki“ balzaminį acto kremą. Įtarkuokite žalios citrinos žievelę ir išspauskite žalios citrinos sultis, pagardinkite druska ir pipirais. Labai gerai išmaišykite.

* Karštoje keptuvėje iš abiejų pusių paskrudinkite duonos riekeles. Po kepimo perpjaukite riekeles per pusę.

* Juostelėmis susipjaustykite „Iki“ silkę.

* Ant skrudintos duonos dėkite pomidorų salsą, silkę ir puoškite skabytais krapais.

* Laikykite šaldytuve, sandariame inde 2-3 dienas.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai