Užkandžius su tunu gaminkite tiek kasdienai, tiek šventėms. Paprastai trapios tešlos užkandžiai būna vieni geidžiamiausių. Beje, tokius užkandžius su tunu pagaminsite gana nesudėtingai.

Gaminimo eiga

* Kambario temperatūros putpelių kiaušinius dėkite į verdantį vandenį ir virkite 6 minutes. Išvirusius atvėsinkite šaltame vandenyje.

* Iš atšilusios „Mantinga“ sluoksniuotos tešlos lakšto išspauskite apskritimus ir sudėkite į kepimo skardą. Vieną kraštelį patepkite kiaušinio plakiniu ir užlenkite. Apverskite, lengvai įpjaukite tešlos apskritimus ir plakiniu patepkite visą paviršių.

* Ant viršaus užberkite sezamo sėklų ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių.

* Į indelį suberkite tuną, kaparėlius, įdėkite majonezo ir pagardinę pipirais viską išmaišykite.

* Iškepusius pyragaičius atvėsinkite. Įpjaukite ir į vidų dėkite tuno įdaro bei kiaušinio puselę.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai