Ingredientai

Grikiai 200 g
Raudonasis svogūnas 1 vnt.
Krapai žiupsnelis
Avokadas 1 vnt.
Avokadas 1 vnt.
Ilgavaisis agurkas 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Feta sūrio
Porcijos: 1
TV laidoje „Delfi rytas“ atlikėjas Jurijus Veklenko gamino itin gardžias salotas. Išbandykite ir jūs!

Gaminimo eiga

1. Grikius išverdame ir paliekame ataušti.

2. Gabaliukais supjaustome lašišą, agurką. Vyšninius pomidorus supjaustome į keturias dalis. Svogūnų laiškus ir krapus - smulkiai. Svogūną pjaustome plonais žiedeliais.

3. Grikius, lašišą ir daržoves suberiame į dubenį, ant viršaus užbarstome feta sūriu.

Patarimai:

* Vietoj grikių galima dėti 200 g grūdėtos varškės. Taip pat labai skanu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai