Porcijos: 2
Šias salotas galite valgyti vienas ar patiekti prie karšto patiekalo. Tai traškios salotos, kurioms aromato ir gardžios rūgštelės suteiks apelsinų ir greipfrutų skiltelės. Cukinijų ir smidrų salotas patiekite iškart.

Gaminimo eiga

* Nuėmę medėjančias smidro koto dalis supjaustykite daržovę maždaug 10 cm gabaliukais. Suberkite į verdantį vandenį ir pavirkite 30 sekundžių.

* Iškart perkelkite į ledinį vandenį ir atvėsinkite.

* Cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis.

* Ridikėlį sutarkuokite smulkiais griežinėliais ir suberkite į šaltą vandenį.

* Į dubenį suberkite cukinijas, smidrus, ridikėlius, ant viršaus supilkite aliejų, actą, užberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai