Ingredientai
Sausainiai „Gaidelis“
4
pakeliai
Sviestas
1
pakelis
Džiovinto imbiero milteliai
1
šaukštelis
Cinamonas
1
šaukštelis
Maskarponės sūris
500
g
Grietinėlė
200
ml
Cukraus pudra
5
šaukštai
Žemės riešutų sviestas
4
šaukštai
Juodasis šokoladas
60
g
Sviestas
60
g
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
1. Sausainius sutrinkite iki smulkių trupinių ir sumaišykite su cinamonu, imbieru ir ištirpintu sviestu.
2. Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir kraštus. Dėkite į šaldytuvą valandai.
3. Maskarponės sūrį išsukite su žemės riešutų sviestu, cukraus pudra ir iki standžių putų išplakta grietinėle.
4. Maskarponės masę sudėkite ant pagrindo, išlyginkite viršų. Dėkite į šaldytuvą porai valandų.
5. Šokoladą ištirpinkite su sviestu, kai atvės užpilkite ant pyrago.
6. Išlyginkite ir dėkite pyragą į šaldytuvą dar kelioms valandoms. Galite papuošti mėgiamomis uogomis ar vaisiais.
Atsiliepimai