Ingredientai
Sviestas
200
g
Miltai
320
g
Cukrus
100
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Varškė
200
g
Braškės
500
g
Jogurtas be priedų
500
g
Cukrus
200
g
Želatina
3
šaukštai
Braškės
1
kg
Braškių želė
1
pakelis
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Paruoškite tešlą ir 1 val. laikykite šaltai. Tada iškočiokite 5–7 mm storio lakštą ir klokite jį į sviestu pateptą kepimo formą.
2. Ant viršaus uždėkite sviestinio popieriaus ir užberkite pupelių, kad jos prislėgtų tešlą ir lakštas iškeptų lygus. Kepkite 200 oC temperatūros orkaitėje.
4. Tada jo viršų apdėkite braškių griežinėliais ir užpilkite pradėjusia stingti braškių žele. Padėkite šaltai bent 2 valandoms. Sustingusį pyragą išimkite iš formos ir patiekite.
Atsiliepimai