Kai nebesuvalgome, pats metas marinuoti pomidorus. Žiemos metą atidarytas stiklainis su marinuotais pomidorais bus puikus garnyras prie mėsos, žuvies patiekalų.

Gaminimo eiga

1. Pirmiausia į puodą įpilkite vandens, įdėkite druskos, cukraus ir acto. Viską kelias minutes pavirkite ir atvėsinkite.

2. Tuomet į stiklainį sudėkite nepjaustytus pomidorus, lauro lapus, pipirus bei čili pipirą, česnako skilteles ir užplikite paruoštu marinatu.

3. Stiklainius sustatykite į vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite iki 10-15 minučių.

4. Sandariai užsukite, apverskite stiklainius, šiltai uždenkite ir paliktite visiškai atvėsti.

5. Šitaip paruošti marinuoti pomidorai patinka net jų žalių nevalgantiems.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai