Ingredientai

Sviestas 1 šaukštas
Česnakai 1 skiltelė
Laimo vaisių sultys 1 šaukštelis
Avokadai 2 vnt.
Kmynai šaukštelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 6
Avokadai, grietinėlė, kmynai, ir šviežia kalendra suteiks šiai sriuba fantastišką skonį. Tradiciškai sriubai naudojamas vištienos sultinys, tačiau jeigu norite vegetariško varianto, naudokite daržovių sultinį.

Gaminimo eiga

Puode su storu dugnu ištirpinkite sviestą ir maždaug 3 minutes pakepinkite jame susmulkintą svogūną. Paskui suberkite susmulkintą česnaką ir pakepinkite dar pusę minutės.

Supilkite vištienos sultinį, laimo sultis ir susmulkintą avokadą, gerai išmaišykite ir užvirkite. Nuolat maišydami pavirkite 7 minutes.

Sriubos turinį sukrėskite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite grietinėle, kmynais, druska ir pipirais.

Viską vėl perpilkite į puodą ir dar pakaitinkite ant vidutinės ugnies apie 5 min. Apibarstykite šviežia kalendra ir patiekite šiltą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai