Ingredientai
IKI kruasano
1
vnt.
kiaušinių
2
vnt.
fermentinio sūrio
100
g
majonezo
2
v. š.
česnako
2
skiltelės
mėgstamų žolelių
1
saujelė
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
penkių pipirų mišinio
žiupsnelis
Pikantiškas salotas gaminkite tada, kai laiko virtuvei neturite daug, tačiau pavalgyti norėtumėte skaniai. Tokios pikantiškos salotos tikra klasika!
Gaminimo eiga
1. Kruasanus perpjaukite per pusę ir dėkite kepti į orkaitę įkaitintą iki 170 °C temp. 3–4 min.
2. Kiaušinius išvirkite ir atvėsinkite.
3. Fermentinį sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su majonezu. Atvėsintus kiaušinius taip pat sutarkuokite.
4. Česnaką labai smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite su druska ir pipirais.
5. Ant iškeptų kruasanų tepkite paruoštas pikantiškas salotas. Papuoškite žolelėmis. Berkite penkių pipirų mišinio.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai