Ingredientai
mėlynojo kopūsto
1
vnt.
nedidelio poro
1
vnt.
majonezo
2
v. š.
baltojo vyno acto
2
a. š.
aštraus padažo
1
a. š.
cukraus
1
a. š.
petražolių
1
saujelė
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Kopūstų salotos – ne tik puikus užkandis, tačiau ir nuostabus vitaminų bei maistinių medžiagų šaltinis. Kopūstų salotas „Coleslaw“ patiekite vienas arba prie mėsos, žuvies patiekalų.
Gaminimo eiga
1. Peiliu arba daržovių pjaustykle plonais šiaudeliais supjaustykite kopūstą. IKI ŪKIS morką sutarkuokite, porą susmulkinkite peiliu.
2. Pjaustytas daržoves suberkite į dubenį. Sudėkite likusius ingredientus ir pagardinkite pjaustytomis petražolėmis.
3. Prieš patiekiant kopūstų salotas palaikykite šaldytuve pusvalandį.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai