Ingredientai
IKI paprikos
1
vnt.
IKI baklažano
0.5
vnt.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
vyšninių pomidorų
1
sauja
IKI čiobrelių šakelių
5
vnt.
špinatų lapelių
1
sauja
fetos sūrio
70
g
bazilikų lapelių
1
saujelė
smulkintų riešutų
1
v. š.
Porcijos: 4
Jei pabodo virtos ar žalios daržovės, paruoškite „grill“ daržovių salotas su feta. Kepamas orkaitėje ar ant grilio, jas tinka valgyti vienas ar kaip garnyrą. „Grill“ daržovių salotas su feta puoškite bazilikų lapeliais.
Gaminimo eiga
* IKI papriką supjaustykite stambiais gabalėliais, IKI baklažaną – griežinėliais. Apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.
* Dubenyje sumaišykite su vyšniniais pomidorais ir IKI čiobreliais.
* Marinuotas daržoves sudėkite ant grilio ir kepkite iš abiejų pusių po 7–8 min.
* Į lėkštę sudėkite špinatų lapelius, ant viršaus dėliokite keptas daržoves.
* Ant „grill“ daržovių salotų viršaus sudėkite kubeliais pjaustytą fetos sūrį, papuoškite bazilikų lapeliais ir apibarstykite smulkintais riešutais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai