Kai tradiciniai nusibodę, gaminkite dešrainius su grybais ir špinatais. Ir tikrai patiks! Dešrainius su grybais ir špinatais pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.

Gaminimo eiga

* Pievagrybius supjaustykite riekelėmis, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.

* Ant įkaitinto grilio dėkite kepti dešreles po 1–2 min. iš visų pusių. Šalia sudėkite pamarinuotus grybus ir MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“.

* Kepkite po 1–2 min. iš abiejų pusių, kol apskrus.

* Špinatų lapelius susmulkinkite peiliu, iškeptus grybus smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su špinatais.

* Apkeptų bandelių vidų ištepkite majonezu, dėkite keptas dešreles, smulkintus pievagrybius su špinatais. Viską pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai