Ingredientai
pievagrybių
3
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aliejaus
1
v. š.
pieniškų dešrelių
2
vnt.
MANTINGA dešrainių bandelių „Cosmos“
0.5
pakuotės
špinatų lapelių
1
sauja
majonezo
1
v. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
Kai tradiciniai nusibodę, gaminkite dešrainius su grybais ir špinatais. Ir tikrai patiks! Dešrainius su grybais ir špinatais pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.
Gaminimo eiga
* Pievagrybius supjaustykite riekelėmis, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
* Ant įkaitinto grilio dėkite kepti dešreles po 1–2 min. iš visų pusių. Šalia sudėkite pamarinuotus grybus ir MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“.
* Kepkite po 1–2 min. iš abiejų pusių, kol apskrus.
* Špinatų lapelius susmulkinkite peiliu, iškeptus grybus smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su špinatais.
* Apkeptų bandelių vidų ištepkite majonezu, dėkite keptas dešreles, smulkintus pievagrybius su špinatais. Viską pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai