Ingredientai
brokolio
0.5
vnt.
druskos
žiupsnelis
obuolio
1
vnt.
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
graikiško jogurto
2
v. š.
anakardžių
1
sauja
džiovintų spanguolių
1
sauja
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Porcijos: 2
Šis brokolių salotų su obuoliais ir anakardžiais receptas itin patiks mėgstantiems lengvus pusryčius ar vakarienę. Gaivus ir skoniais turtingas patiekalas. Pagardinkite brokolių salotas su obuoliais ir anakardžiais druska ir pipirais.
Gaminimo eiga
* Brokolį supjaustykite žiedynais. Juos pjaukite pusiau.
* Brokolius apibarstykite druska ir užpilkite verdančiu vandeniu. Palaikykite 2–3 min. Nuplikytus brokolius nukoškite.
* Obuolį supjaustykite stambiais kubeliais, svogūną – šiaudeliais.
* Į lėkštę dėkite graikišką jogurtą, ant viršaus sudėkite nuplikytus brokolius, smulkintą svogūną ir obuolius.
* Apibarstykite riešutais, spanguolėmis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Pagardinkite brokolių salotas su obuoliais ir anakardžiais druska ir pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai