Ingredientai
šalotinis svogūnas
1
vnt.
krapai
10
g
vištienos šlaunelės
4
vnt.
druska ir pipirai
sviestas
50
g
vištienos sultinys
150
ml
grietinėlė
150
ml
kietasis sūris
30
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Į keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite kepti vištienos šlauneles. Apibarstykite druska ir pipirais. Iškepusią vištieną išimkite iš keptuvės.
* Į tą pačią keptuvę suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, įdėkite sviesto, pamaišykite ir kepinkite. Kai svogūnai apkeps, supilkite sultinį, išmaišykite.
* Tada į keptuvę supilkite grietinėlę, pamaišykite. Sudėkite keptą vištieną, uždenkite puodą ir ant nedidelės ugnies troškinkite apie valandą.
* Pabaigoje nukėlę dangtį užtarkuokite kietojo sūrio ir užbarstykite smulkintų krapų.
Atsiliepimai