Grietinėlės padaže troškintos vištienos šlaunelės – ypatingai skanus patiekalas. Mėsa bus sultinga ir minkšta. Patiekite vištienos šlauneles su mėgstamu garnyru.

Gaminimo eiga

* Į keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite kepti vištienos šlauneles. Apibarstykite druska ir pipirais. Iškepusią vištieną išimkite iš keptuvės.

* Į tą pačią keptuvę suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, įdėkite sviesto, pamaišykite ir kepinkite. Kai svogūnai apkeps, supilkite sultinį, išmaišykite.

* Tada į keptuvę supilkite grietinėlę, pamaišykite. Sudėkite keptą vištieną, uždenkite puodą ir ant nedidelės ugnies troškinkite apie valandą.

* Pabaigoje nukėlę dangtį užtarkuokite kietojo sūrio ir užbarstykite smulkintų krapų.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai