Ingredientai
apelsinai
4
vnt.
cukrus
150
g
maskarponė
250
g
cukraus pudra
50
g
vanilės ekstraktas
1
a. š.
kivis
1
vnt.
Porcijos: 6
Kruasanai su maskarpone ir apelsinais tiks daugeliui žinomai situacijai, kai norisi „kažko tokio“. Sviestinis kruasanas, minkštas kremas ir vaisiai sukuria ypatingą desertą. Šiais kruasanais sužavėsite visus.
Gaminimo eiga
* Šaldytus kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.
* Nuplautus apelsinus kartu su žievele supjaustykite gabaliukais, suberkite į puodą, užpilkite cukraus ir troškinkite 30 minučių ant vidutinio karštumo ugnies.
* Maskarponės sūrį išsukite su cukraus pudra, vanile ir sudėkite į konditerinį maišelį.
* Perpus išilgai perpjaukite kruasanus ir ant apatinės dalies dėkite apelsinų masę, puoškite kivio pusžiedžiais ir ant viršaus išspauskite maskarponės kremo. Negailėkite kremo. Uždėkite viršutinę kruasano dalį ir – skanaus.
Atsiliepimai