Kruasanai su maskarpone ir apelsinais tiks daugeliui žinomai situacijai, kai norisi „kažko tokio“. Sviestinis kruasanas, minkštas kremas ir vaisiai sukuria ypatingą desertą. Šiais kruasanais sužavėsite visus.

Gaminimo eiga

* Šaldytus kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.

* Nuplautus apelsinus kartu su žievele supjaustykite gabaliukais, suberkite į puodą, užpilkite cukraus ir troškinkite 30 minučių ant vidutinio karštumo ugnies.

* Maskarponės sūrį išsukite su cukraus pudra, vanile ir sudėkite į konditerinį maišelį.

* Perpus išilgai perpjaukite kruasanus ir ant apatinės dalies dėkite apelsinų masę, puoškite kivio pusžiedžiais ir ant viršaus išspauskite maskarponės kremo. Negailėkite kremo. Uždėkite viršutinę kruasano dalį ir – skanaus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai