Jei rengiate vakarėlį, paruoškite fokačijos sumuštinių – patenkinti bus visi. Sumuštinis ne tik gardus, bet ir itin sotus. Fokačijos sumuštinis su daug sūrio ir dešros skaniausias, kol dar šiltas.

Gaminimo eiga

* Perpjaukite perpus „Iki“ fokačiją su alyvuogėmis, ant kiekvienos pusės uždėkite po kelias „Iki“ sūrio „Tilsit“ir „Iki“ karštai rūkyto saliamio riekeles. Ant vienos duonos uždėkite dar ir kelis čiorizo dešros griežinėlius.

* Abi fokačijos puseles dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12 minučių.

* Paruoškite padažą – inde majonezą sumaišykite su saldžiu aitriųjų paprikų padažu ir druska.

* Iš orkaitės ištraukite fokačiją. Ant puselės su čiorizo dešra dėkite gražgarsčių, smulkiai pjaustyto svogūno griežinėlių, pašlakstykite paruoštu majonezo padažu ir ant viršaus uždėkite kitą fokačijos dalį.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai