Ingredientai
sviestas
45
g
klevų sirupas
80
ml
jūros druska
3
g
kukurūzų dribsniai
70
g
migdolų drožlės
50
g
Porcijos: 4
Kas paragauja šio deserto iš kukurūzų dribsnių ir riešutų, nustemba: receptas toks paprastas, o skonis – įspūdingas. Traškus desertas labai patinka ir vaikams. Desertu iš kukurūzų dribsnių ir riešutų mėgaukitės tik šiam visiškai atvėsus.
Gaminimo eiga
* Į puodą dėkite sviestą, klevų sirupą, įberkite žiupsnelį druskos, pamaišykite.
* Kai užvirs ir ims tirštėti, suberkite kukurūzų dribsnius ir atsargiai pamaišykite, kad sirupu pasidengtų visi dribsniai.
* Tada suberkite migdolus ir išmaišykite.
* Šaukštu kabinkite kukurūzų ir riešutų masę ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 165 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
* Iškepus leiskite pyragaičiams visiškai atvėsti. Ir mėgaukitės.
Atsiliepimai