Vieno kąsnio užkandžiai: traškios lazdelės su vytintu kumpiu

(7)
Paulius Strasevičius
Foto: Ieva Jonelytė-Arlauskienė
Įvertinimas:
3.3000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Lazdeles apsukti vytintu kumpiu ir gražgarstėmis. Prieš apsukant kumpiu lazdeles galima ištepti mėgstama užtepėle ir tik tuomet sukti vytintą kumpį, tačiau reikia prisiminti, kad duonos lazdelės nuo drėgmės greitai suminkštėja.

Patarimas. Šiam užkandžiui tinka įvairios duonos lazdelės, taip pat ilgi sūrūs sausainiai.

Traškios lazdelės su vytintu kumpiu
Foto: Ieva Jonelytė-Arlauskienė

Receptas – iš P. Strasevičiaus knygos „Vieno kąsnio užkandžiai“.

P. Strasevičiaus knyga „Vieno kąsnio užkandžiai“