Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Konservuoti pievagrybiai 100 g
Citrininiai pipirai žiupsnelis
Bazilikai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Karštą sultinį užpilkite ant kuskuso ir palaikykite 5 min.

Vištieną supjaustykite gabaliukais ir pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus 2–3 min.

Atskirai porą minučių pakepkite plonais griežinėliais supjaustytas morkas ir sudėkite į vištieną. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas paprikas, skiltelėmis supjaustytus pievagrybius ir maišydami pakepkite dar keletą minučių, kol daržovės šiek tiek suminkštės.

Karštas daržoves įmaišykite į šiltą kuskusą. Viską sumaišykite su alyvuogių aliejumi, pagardinkite pipirais ir šviežiais bazilikais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai