Ingredientai
Vištienos sultinys
0.5
l
Kuskusas
300
g
Vištienos filė
400
g
Morkos
2
vnt.
Konservuoti pievagrybiai
100
g
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Citrininiai pipirai
žiupsnelis
Bazilikai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Karštą sultinį užpilkite ant kuskuso ir palaikykite 5 min.
Vištieną supjaustykite gabaliukais ir pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus 2–3 min.
Atskirai porą minučių pakepkite plonais griežinėliais supjaustytas morkas ir sudėkite į vištieną. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas paprikas, skiltelėmis supjaustytus pievagrybius ir maišydami pakepkite dar keletą minučių, kol daržovės šiek tiek suminkštės.
Karštas daržoves įmaišykite į šiltą kuskusą. Viską sumaišykite su alyvuogių aliejumi, pagardinkite pipirais ir šviežiais bazilikais.
Atsiliepimai