Ingredientai
Baklažanai
800
g
Pomidorai
200
g
Česnakai
4
skiltelės
Druska
0.5
šaukštelio
Aitriųjų paprikų padažas
2
šaukšteliai
Aliejus
1
šaukštas
Porcijos: 4
Kiniškos virtuvės mėgėjams.
Gaminimo eiga
Baklažanus supjaustykite stambiais (5 ir 5 cm) kubeliais, apkepkite keptuvėje giliais kraštais, kol paskrus. Paskui suberkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, išimkite sėkleles. Česnakus ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Sumaišykite daržoves. užpilkite padažu ir aliejumi, uždenkite dangčiu ir palikite 2 – 3 valandoms kambario temperatūroje marinuotis.
Atsiliepimai