Ingredientai
krevetės
9
vnt.
druska ir pipirai
pagal skonį
kiaušiniai
3
vnt.
laiškinis česnakas
10
g
Porcijos: 3
Gardiems pusryčiams – vafliai su kiaušiniene. Čia puikiai dera krevetės ir salotos. Na o idėja atšildytus kruasanus paversti gardžiais traškiais vafliais verta atskirų aplodismentų.
Gaminimo eiga
* Atšildytus sviestinius kruasanus vieną po kito iškepkite belgiškų vaflių keptuvėje.
* Paprastoje keptuvėje ant aliejaus pakepinkite krevetes, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite, kol krevetės įgaus gražią oranžinę spalvą.
* Kitoje keptuvėje ant aliejaus iškepkite kiaušinius, užbarstykite druskos ir pipirų. Uždengę dangtį kepkite ant vidutinės ugnies.
* Iškepusius kiaušinius apibarstykite smulkintu laiškiniu česnaku.
* Patiekdami vaflį apšlakstykite saldžiarūgščiu padažu, dėkite aisbergo salotos lapelį (galite smulkiai supjaustyti), krevetes ir keptą kiaušinį. Apšlakstykite saldžiarūgščiu padažu.
Atsiliepimai