Ingredientai
juodasis šokoladas
100
g
rikotos sūris
500
g
cukrus
80
g
kukurūzų krakmolas
50
g
kiaušinis
1
vnt.
šviežios avietės papuošimui
saujelė
cukraus pudra apibarstymui
žiupsnelis
laimo žievelė apibarstymui
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Rikotos sūrį išsukti su cukrumi ir kukurūzų krakmolu. Įmuškite kiaušinį, išmaišykite.
* Į sūrio masę supilkite smulkintą šokoladą, išmaišykite.
* Gautą masę sukrėskite į veną didelę ar kelias mažas silikonines formeles, išlyginkite. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.
* Iškeptą pyragą puoškite avietėmis, apibarstykite cukraus pudra. Užtarkuokite laimo žievelės ir mėgaukitės.
Atsiliepimai