Ingredientai
parmos kumpis
70
g
„Iki“ kiaušiniai
6
vnt.
sviestas
20
g
„Iki“ kaimiški batonai
2
vnt.
avokadas
1
vnt.
alyvuogių aliejus
20
ml
druska ir pipirai
pagal skonį
majonezas
40
g
kietasis sūris
10
g
Porcijos: 2
Jei pusryčiams gaminsite skrebutį su kiaušiniene ir traškiu kumpiu, – pasisekimas garantuotas. Šiame patiekale telpa visa skonių harmonija, o juk dar ir maistinga. Patiekite skrebutį su kiaušiniene, kol karštas.
Gaminimo eiga
* Parmos kumpio riekeles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
* Ant viryklės pastatykite puodą, nustatykite vidutinę kaitrą. Į puodą įmuškite 6 „Iki“ kiaušinius, sudėkite sviestą, padruskinkite ir maišykite, kol gausite kiaušinienę.
* „Iki“ kaimiškus batonus perpjaukite skersai per pusę ir iš abiejų pusių pakepinkite sausoje keptuvėje.
* Į indą sudėkite avokado minkštimą, įpilkite aliejaus, įberkite druskos bei pipirų ir viską sutrinkite šakute.
* Batono riekeles patepkite majonezu, uždėkite avokado masės, o ant viršaus – kiaušinienės. Užbarstykite tarkuoto kietojo sūrio ir uždėkite kepto parmos kumpio.
Atsiliepimai